Agentie Imobiliara Galati - DACOMARI
Ești proprietar ?
Cauți un imobil ?
Comision intermediere imobiliara 1%
imobiliare.ro

Acord de utilizare


�Acord de utilizare� impreuna cu �Acord de confidentialitate� are valoarea unui contract, acceptat in mod tacit prin folosirea portalului. Folosind portalul nostru beneficiarul declara ca acceptata conditiile de mai jos. Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.  Daca nu doriti sa fiti angajati sa respectati aceste conditii, va rugam sa nu folositi serviciile disponibile in cadrul portalului.. Folosirea in continuare a serviciilor portalului reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

Serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul Imobile-Iasi.ro si serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea site-ului, indicati ca acceptati sa respectati "Termenii si Conditiile" noastre. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Termenii si Conditiile" deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor site-ului www.dacomari-imobiliare.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

Site-ul www.dacomari-imobiliare.ro ofera utilizatorilor acces la o colectie bogata de resurse si instrumente online care includ: liste de oferte imobiliare, informatii din domeniul imobiliar, liste de informatii pe categorii, blog, servicii de promovare web, content personalizat. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca aceste servicii includ si publicitate, iar publicitatea este necesara site-ului www.dacomari-imobiliare.ro pentru furnizarea serviciilor sale.

sus